Mickelito

2009-06-29
23:11:24

Mr. R / Mr. C Game On bitches

"And it's all love and it's allright thill' we get drunk. Then it's all fight, then it's all over ! Go home, go sleep wake up. WHAT A GREAT NIGHT ! When I'm drunk they call me "Son of a bitch!" But I'm son of a Angel ;)"


Jag och Mr. C sitter här och försöker hitta något att göra och det pirrar i min mage jaaow ;) fast jag berättar inte varför ni får allt gissa ;D (a) TIHIHIHI !

Nu kan man tro att jag är drunk ;o Men jag är faktiskt nykter. Så nykter som jag kan bli med all alkohol i mitt blodomlopp haha. Lär ha det tills man fyller 78 ;)

Mr. C Ligger och skrattar åt det jag skriver jag vet ej varför men alla kan ju inte ha hjärnan på rätt plats eller ? ;) HÖHÖ !

Aah, jag är täpt i näsan.. Men vad har du med det att göra då ;o MIN SNOK KANSKE, jag gör vad jag vill med den haha ! Neej men fan vad jag är un seriöös. Men jag orkar inte vara mogen just nu (: Hehaheha
Michael har hela pluskan full med money CASH jaaow !
Ska nog kanske boka läppen och "Made In Hell" Imorn när jag och Mr. C drar Muppsala ;D

Har ni tänkt på att jag byter rad rätt ofta nu när jag skriver ? Jag vet inte varför men haha och lite intressant inföööörmaskion så har jag typ 10 pennor i mina knegarbraller ;P Bara komma och få en om du vill :) OM DU SKA LÖSA KORSORDET MED FARMOR KAN DET VARA BRA... ELLER ?!  Haha nej jag är fan sjuk. På riktigt också, fick mig en liten dos i helgen :) Men jaa äe inte bitter ;)

Me like ! <3