Mickelito

2014-03-28
19:43:46

Fredag !

Fredagar är inte längre som Fredagar var förr.. 
Idag är det en ständig tanke på om hur är det med min dotter (Även om jag inte skriver och frågar varenda dag.)
Tycker la att det ligger lite på två personer det där med info, fick även ett väldigt oväntat samtal av kusinen min, som ringde och frågade när jag tänkte komma ? 

Jag som inte fattade någonting frågade lite fint vad han menade, efter lite prat så kom jag fram till vad han ville få fram. Att dom skulle få besök av Miranda, som absolut inte kan komma till mig och hälsa på - Eftersom att hon tydligen mår dåligt av "Nya miljöer" 

Vart ganska chokad, minst sagt. Från start har det vart ett bigg "nono" att ta henne hit över en dag (Förmiddag-Eftermiddag) Men att åka till andra ställen går hur bra som helst.. 

Hur som så vart jag bjuden dit, hade gärna åkt om jag blivit bjuden av personen som vart med och bestämt, men har inte hört ett ord. Vet inte varför man ska ta min dotter och åka till min släkt utan mig för men.. Tackade nej då mamman inte sa något om det till mig. Hade inte kunnat hålla tyst om allt detta där, så hade bara blivit skit av allt kände jag. Vi kör på nästa Fredag ! 

Hade jag inte haft sånt bra stöd av vänner/familj, så hade alla dessa känslor aldrig gått att tygla ! 

Sen avslutningsvis så finns det en person som visat mig att det finns visst ljus i slutet på tunneln. På mer än ett vis <3

Avslutar med denna passande låt !